No upcoming games
Future matches are yet to be scheduled
No upcoming games
Future matches are yet to be scheduled

Please update your browser

Unfortunately you cannot view this website on the current version of your browser. Please either update your browser or use an alternative browser.

Apr 17, 2020   |  2:56AM AET

Glory Quiz – Coaches Edition

Glory Quiz – Coaches Edition

It’s time to engage your Glory grey matter again and see how you go in our latest quiz.

Coaches are the focus this time and you can find the answers, along with your rating, below the final question.

Good luck!

1) Glory’s first ever Head Coach, Gary Marocchi, is currently President of which NPL WA club?

a) Inglewood United b) Floreat Athena c) Perth SC

2) Ex-Glory Head Coach Ian Ferguson scored the winning goal for which club in the 1987 Scottish Cup Final?

Ian Ferguson

a) St Mirren b) Rangers c) Dundee United

3) Who took temporary charge of Glory following Steve McMahon’s departure during the 2005-06 Hyundai A-League season?

a) Alan Vest b) Ron Smith c) Mickey Brennan

4) Former Glory defender Andy Todd is now assistant coach at a club in which European country?

Andy Todd

a) England b) Bulgaria c) Hungary

5) For which current English Premier League team did ex-Glory Head Coach Alistair Edwards make a solitary appearance during the 1989/90 season?

a) Brighton b) Bournemouth c) Watford

6) Which club provided the opposition in Tony Popovic’s first Hyundai A-League game in charge of Glory?

a) Brisbane Roar b) Central Coast Mariners c) Western Sydney Wanderers

7) What was Kenny Lowe’s overall win rate for Hyundai A-League games during his spell in charge of the club?

Kenny Lowe pointing v Jets

a) 40.63% b) 35.63% c) 30.63%

8) Which was the first national team coaches by ex-Glory boss Bernd Stange?

a) West Germany b) East Germany c) Oman

9) During his playing days, Mich d’Avray was capped by which country at Under-21 level?

a) South Africa b) Australia c) England

10) Who was the first Glory manager to lead the club into the Hyundai A-League finals?

a) Dave Mitchell b) Ian Ferguson c) Ron Smith

11) Which former Glory player is now Head Coach of Western Sydney Wanderers’  Westfield W-League team?

a) Travis Dodd b) Dean Heffernan c) Adriano Pellegrino

12) How many caps did current Glory boss Tony Popovic win for the Socceroos?

a) 56 b) 58 c) 60

 

Answers: 1) C, 2) A, 3) A, 4) B, 5) A, 6) C, 7) A, 8) B, 9) C, 10) A, 11) B, 12) B

Ratings:

0-4 – any one of these managers would be giving you the hairdryer treatment after that performance!

5-8 – given this is one of our trickier quizzes, you can feel proud of a solid performance.

9-12 – nothing short of outstanding! Even Steve McMahon would be tempted to give you a post-quiz hug!

#OneGlory